HR-tools voor professioneel personeelsbeheer

Als erkend sociaal secretariaat is Sodalis een betrouwbare kennispartner voor KMO’s. Om een professioneel personeelsbeheer te garanderen, bieden we communicatietools op maat van uw onderneming. Met onze inzichtelijke HR-tools werken we mee aan een efficiënte digitalisering van uw personeelsadministratie.

Kies de tool die bij u past

Met inzichtelijke HR-tools werken we mee aan een efficiënte digitalisering van uw personeelsadministratie. Op basis van uw verwachtingen gaan we samen op zoek naar de tool die het best aansluit op uw wensen.

Kennismaken met de tools?

E-Services

E-Services is een lichte, eenvoudige HR-tool die u een duidelijk inzicht geeft in de essentiële bouwstenen van uw personeelsadministratie.

Officient

Officient digitaliseert uw personeelsadministratie en zorgt ervoor dat u HR-taken efficiënt kunt uitvoeren. Met de handige app kunnen zowel u als uw werknemers altijd en overal uw data raadplegen.

Prisma VPN

Prisma VPN biedt uw KMO een volledig overzicht in uw loons- en personeelsadministratie. Met deze technische tool stroomlijnt u efficiënt de loonberekeningen en aangiftes.

Simulatietools

Sodalis biedt u gratis enkele eenvoudige tools aan. Zo kunt u in enkele klikken zelf een inschatting maken van de kostprijs van een werknemer of enkele voordelen die nuttig zijn om uw werknemers tevreden te houden.

Een HR-tool op maat van uw bedrijf
Neem contact op met een expert.
Dankzij de implementatie van Officient in ons bedrijf, spaar ik een halve FTE uit voor het up-to-date houden van alle personeelsdossiers.
Mark KMO manager