Payroll-beheer

Ga voor complete ontzorging
in uw loons- en personeelsadministratie

In elke onderneming is een correcte loonberekening en feilloze personeelsadministratie cruciaal. Met Sodalis kiest u voor jarenlange expertise en knowhow inzake personeelsbeleid. Een accuraat resultaat, een persoonlijke service en een proactieve houding staan in ons payroll-beheer centraal.
Omdat elke organisatie anders is, stemmen we onze diensten af op uw huidige noden en ambities. U geeft zelf aan welk type ondersteuning u wenst. Zowel on-site als off-site payroll-beheer, tijdelijk of structureel.
Onze payroll-diensten

Opstart en overdracht personeelsdossier

Bent u een nieuwe werkgever? Sodalis begeleidt u in het volledige opstartproces, rekening houdend met alle wettelijke verplichtingen. Daarnaast biedt Sodalis u ook advies om uw personeelsadministratie efficiënt en uw verloningsbeleid zo licht mogelijk te houden.
Bent u reeds langer werkgever, maar wenst u te veranderen van sociaal secretariaat? Sodalis helpt u alle nodige data te verzamelen voor een vlotte overdracht. Sodalis zorgt dat alles op voorhand klaar staat en getest kan worden voor de effectieve datum van overdracht. Zo bent u zeker dat er niets over het hoofd gezien wordt.

In-en uitdiensten

Een nieuwe werknemer? Sodalis controleert de afgesproken verloning op wettelijke correctheid, doet de DIMONA-aangifte en maakt de arbeidsovereenkomst op indien gewenst.
Afscheid nemen van een werknemer? Sodalis adviseert over de mogelijkheden en bijhorende procedures. Sodalis berekent de correcte opzegtermijn of verbrekingsvergoeding. Daarnaast levert Sodalis alle wettelijke documenten af waarop uw werknemer recht heeft.

Ingeven prestaties werknemer

Het einde van de maand nadert of is net voorbij? En wat nu? U geeft de prestaties en afwezigheden door aan Sodalis. Sodalis berekent op basis van deze input de correcte lonen en alle bijdragen die dienen aangerekend te worden. Door een correcte loonberekening bouwt Sodalis mee aan het vertrouwen tussen werkgever en werknemer.

Online of op papier

Van eenvoudig op papier of online, over state-of-the-art applicaties, tot volledige payrollsoftware. Sodalis analyseert eerst uw behoefte en verwachtingen, zowel voor input als voor output, en adviseert vervolgens over de mogelijkheden die het nauwst aansluiten bij uw onderneming. Zo voelt u zich comfortabel bij de gekozen oplossing.

Volledige koppeling

Maakt u gebruik van een tijdsregistratie-systeem of een eigen HR-software? Sodalis bouwt een koppeling, zodat de persoonsgegevens, prestaties en afwezigheden van uw werknemers automatisch doorstromen. Dit verlaagt aanzienlijk de kans op fouten en verhoogt de efficiëntie voor alle partijen.

Sociale documenten

Sodalis voorziet een bibliotheek aan documenten. Arbeidsreglementen, arbeidsovereenkomsten, opzegbrieven, allerhandige praktische policies, Sodalis heeft het, houdt het
up-to-date volgens alle laatste wetswijzigingen, en kan dit zelfs op maat van uw onderneming personaliseren. Alle documenten, altijd up to date, met uw eigen branding!

Zoekt u ondersteuning in uw payroll-beheer?

Kies de tool die bij u past

Met inzichtelijke HR-tools werken we mee aan een efficiënte digitalisering van uw personeelsadministratie. Op basis van uw verwachtingen gaan we samen op zoek naar de tool die het best aansluit op uw wensen.

Met payroll-beheer bij Sodalis kiest u voor…

Correcte service

Met onze vaktechnische knowhow en jarenlange ervaring staat Sodalis garant voor een succesvol personeelsbeleid.

Duidelijke communicatie

Als erkend sociaal secretariaat biedt Sodalis altijd een antwoord op uw personeelsgerichte behoeften.

Maatwerk

Ons team van experts levert steeds HR-oplossingen op maat van uw onderneming.

Zoekt u ondersteuning in uw payroll-beheer?
Neem contact op met een expert
 "Onze vaste contactpersoon bij Sodalis garandeert een persoonlijke, vlotte service op maat van onze organisatie. Ze kent ons dossier én biedt een helder antwoord op elke vraag. Sterk werk!"  
Mark KMO manager