Investeer in kennis en expertise

In de kenniseconomie van vandaag is het belangrijk om steeds op de hoogte te blijven van nieuwe tendensen en ontwikkelingen, ook op HR-gebied. Sodalis biedt ondernemingen inspirerende opleidingen, 1op 1 ‘in house’ of eenvoudig bij ons op locatie. Ook voor relevante bijblijfsessies en nieuwsbriefitems – over de nieuwste inzichten op vlak van human resources – bent u bij ons aan het juiste adres. Doe een beroep op onze jarenlange expertise en blijf steeds up to date.

Soorten opleidingen

Sodalis Academy:

Payroll gerelateerde topics in mensentaal, op maat van de ondernemer, doorspekt met praktische voorbeelden én met ruimte voor uw vragen. Dat is waar onze Academy opleidingen garant voor staan. Géén juridisch vakjargon en dicht bij de realiteit.

Stay up to date:

Als ondernemer hebt u duizend en één zaken aan uw hoofd. Onze legal advisors brengen u maandelijks, digitaal én in no time op de hoogte van alle belangrijke wijzigingen en nieuwigheden van de afgelopen maand.

Ken uw sector:

Bent u als HR-verantwoordelijke nieuw in de sector? Of heeft uw kennis over uw sector een opfrisbeurt nodig? Dankzij onze opleidingen komt u meteen te weten wat uw sector zo specifiek maakt op payrollgebied.

HR Topics:

U bent toch ook begaan met uw werknemers? Sodalis maakt speciaal voor u een selectie uit interessante HR-topics die u niet mag missen. In samenwerking met ons netwerk van HR-partners, brengen we u gratis én laagdrempelig thema’s aan die kunnen bijdragen aan uw professioneel HR-beleid.

Opleidingen op maat

HR Topic: Slim verlonen

Slim verlonen: Welke mogelijkheden bestaan er allemaal voor u en uw werknemers? Wat zijn de voordelen in ...

Stay up to date

De juridische dienst van Sodalis nodigt u graag uit op een nieuw onderdeel in onze Sodalis Academy! Vanaf 2021 ...
Meer weten over onze opleidingen?
Neem contact op met een expert.
Praktijkgerichte opleidingen, doorspekt met voorbeelden die alles herkenbaar maken. Ik keer terug naar kantoor met een duidelijk plan.
Ellen Finance & HR Director metaalverwerkend bedrijf