Sociale controles

Klaar voor de sociale inspectie

Vroeg of laat krijgt elke onderneming een bezoek van de sociale inspectiedienst. Op dat moment moet uw onderneming juridisch waterdichte standaarddocumenten kunnen voorleggen. Ook is het mogelijk dat uw personeel wordt ondervraagd. Wilt u zeker zijn dat uw ondernemingsbeleid in lijn is met de sociale wetgeving?

Een goede voorbereiding, waterdicht advies en ondersteuning tijdens de controle zijn cruciaal. Met de expertise van Sodalis bent u altijd in orde met de sociale wetgeving.

Goede voorbereiding
Door middel van audits gebaseerd op de methoden van de sociale inspectie, helpt Sodalis u voor te bereiden op externe sociale inspecties.
Sociaal-juridisch advies
Vertrouw op het advies van onze experts en zorg ervoor dat uw onderneming perfect voldoet aan de normen op sociaal-juridisch vlak.
Ondersteuning tijdens de controle
Als de sociale inspectie bij u langskomt, staan wij aan uw zijde om u tijdens de controle te ondersteunen en te begeleiden.
Op zoek naar deskundig advies?
Neem contact op met een expert.
Goede voorbereiding brengt rust, zowel op voorhand als tijdens de controle. Het gesprek met de inspectie wordt verlegd van fouten uit het verleden naar oplossingen voor de toekomst.
Katrien Management Assistant voedingsbedrijf